Annons
Annons


CHEZ Pernille Teisbæk


Pernille_Teisbeak_12_portratt

 

En av Skandinaviens största (och bästa i mitt tycke) stilikoner Pernille Teisbæk visar upp sitt hem för Elle Decoration. Pernille är moderedaktör och stylist och har över 365 000 följare på instagram (@pernilleteisbaek). Hennes flöde är så inspirerande på alla sätt.

Annons

 

Jag har bloggat om Pernille och hennes hem tidigare, men det är alltid lika kul att se nya bilder. Pernille bor i Frederiksberg i Köpenhamn och är helt klart väldigt inredningsintresserad.

 

”Jag tycker lika mycket om att gå i inredningsbutiker och få inspiration som jag älskar att hitta nya kläder”.

 

Pernille_Teisbeak_16_dagbadd_day_bedPernille_Teisbeak_07_matplats_dining_room

 

Pernilles stil består av en mix av danska designklassiker, inslag av mässing, marockanska mattor och en hel del art deco influenser samlat i en minimalistisk anda. Ändå en rätt personlig kombo tycker jag, även om allt verkligen ligger i tiden.

 

”Jag tänker precis likadant när jag inreder som när jag planerar min garderob. Jag tycker om att skapa en blandning”.

 

Pernille_Teisbeak_01_vardagsrum_livingroomPernille_Teisbeak_13_badrum

 

Här hittar ni hela reportaget, och Pernilles bästa Köpenhamnstips. Missa inte.

 

Stylist: Sidsel Rudolph
Foto: Ditte Isager 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar