Annons
Annons


CHEZ OSCAR ENGELBERT & GIOVANNA


0916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-lede

Med jämna mellanrum sköljer bilder från något av Oscar Properties många fantastiska projekt över bloggosfären. Så inte är det konstigt att man tycker det är rätt spännande att se hur grundaren Oscar Engelbert själv bor tillsammans med sin italienska fru, fashionistan Giovanna Battaglia i Stockholm.

0916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-40916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-10916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-80916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-90916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-6

Annons

Underbar konst, och en exklusiv inredning helt rätt i tiden. Inte minst den heta stolen som många har på önskelistan nu. Alltså, den där matsalsgruppen i  mitt kök – ja, tack!.

0916-giovanna-battaglia-stockholm-apartment-7

Idag blev jag intervjuad över telefonen för en trendartikel i ett magasin, och som jag svamlade. Jag kommer ihåg att jag sade något i stil med att en lampa ska inte bara vara en lampa, utan gärna ha skulpturala former och vara ett konstverk i sig. Om jag hade haft det här reportaget framför mig hade det varit betydligt enklare att sätta ord på mina tankar.

Här hittar ni hela reportaget.

Photo: Matthieu Salvaing via AD

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar