Annons
Annons


CHEZ LINE DAHY ERNST


9-mit-hjem-g

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om danska Line Dahy Ernst som jag följt på instagram i många år. Ända sedan Line bodde inne i stan i Köpenhamn i den här fantastiska lägenheten, till att hon flyttade ut till Hellerup  och fick sitt första barn.

Annons

1-mit-hjem-g2-mit-hjem-g_05-mit-hjem-g

Bilderna här är alltså från nya hemmet ute i Hellerup norr om stan. Eftersom jag följt Line som bor tillsammans med sin kille Thomas Hoedholt så länge har jag lärt mig känna igen deras stil. Den är smarsmakad och ren, men alltid med något romantiskt inslag här och där. Jag har en känsla av att det är Line, och inte hennes snubbe, som står bakom dessa.

6-mit-hjem-g15-mit-hjem

Jag inspireras oerhört av detta då jag hela tiden försöker rensa ut här hemma. Men fastän jag rensar och rensar är det ändå fullt med prylar överallt. Men nu! Idag jobbar jag hemifrån här på förmiddagen och jag ska banne mig hinna ta en sväng här och plocka ihop saker jag som ska ut! När man varit hemifrån, även för en kort stund, ser man sitt hem med nya ögon när man kommer hem. Det gäller att köra innan man blir hemmablind igen.

8-mit-hjem-g12-mit-hjem

Och igen är det fotografen Line T Klein som plåtat. Det har varit mycket av henne här hos mig på sistone, men det beror bara på att hon är så bra på det hon gör. 11-mit-hjem

Skönt att vara hemma igen och se sitt hem med nya ögon. Att resa är livet alltså, och det frigör så mycket kreativitet. Jag känner mig så full av inspiration idag, och det gäller att rida på den vågen maximalt! Ny vecka och solen fortsätter att skina. Life is good. Nu kör vi!

Photo: Line T Klein via Elle Dk

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar