Annons
Annons


CHEZ HANNA WESSMAN


Wessman_5-700x956

 

Att Hanna Wessman är en av Sveriges bästa inredare, känd från Äntligen hemma dessutom, tror jag de flesta som gillar inredning känner till. Jag var ju hemma hos Hanna på middag för ett tag sedan, dagen efter dessa bilder togs tror jag, och visst är henne hem en inredningsdröm, men det jag verkligen slogs av när jag var där var den härliga konsten som dessutom är hängd på ett snyggt sätt. Konsten gör ju så mycket för ett hem. Säger jag med mina kala väggar här hemma, men det är ju just för att jag väntar på att hitta den rätta konsten. Men det jag gillar ligger ofta över min budget tyvärr.

Annons

 

Notera också stolen med det rosa fluffet. Kärlek vid första ögonkastet från min sida, och när man är hemma hos Hanna som har fin konst och designmöbler, tänker man ju att det där måste vara nån trendig designstol som jag missat. Jag frågade lite försynt, men närå, det var bara nåt som Hanna hade svängt ihop själv. Det är det som kallas stilkänsla.

 

Wessman_8-700x956Wessman_7-700x956Wessman_11-700x923Wessman_13Wessman_15-700x935

 

För tio år sedan hade jag en fas där jag samlade keramik. Lärde mig allt om detta och var ständigt på jakt. Nu när jag såg Hannas samling här blev jag verkligen sugen på att plocka fram lite som glömts i mitt fullproppade serveringsskåp. Det finns lite Carl Harry Stålhane, Gunnar Nylund och Stig Lindberg bland annat där i gömmorna.

 

Har ni inte hittat till Hannas blogg så kan jag verkligen rekommendera att ni kikar in här.

 

Photo:  Erik Lefvander via Residence

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar