Annons
Annons


Check på sommarens baddräkt


Igår fyllde min lilla tjej sju år och vi lyxade till det med finpizza på Brillo. Sedan skulle jag springa in på & Other Stories för ett ärende, och där plockade hon fram en baddräkt till mig. Den var faktiskt så fin att jag hängde undan den, och tur var väl det för idag när jag kom var den slut i flera av storlekarna. Badkläderna går som smör i solsken just nu.

Annons

Man skulle kanske kunna tro att jag är sponsrad av dem, men det är jag verkligen inte, men så mycket snyggt jag fick med mig hem i dag. Bland annat de här lurviga sandalerna (som blir perfekt på takterrasserna i Palma i sommar.

Och här är baddräkten som har en fin volang fram och längs kanten på ryggen. Jag hittar den faktiskt inte på hemsidan, då jag tror att den är en rykande färsk nyhet…  Även den här blåvita slog jag till på då jag tänker att den passar perfekt när jag sitter på en färja mellan öarna i Kykladerna. Nu saknar jag bara ett par snygga bikinis. Tips?

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar