Annons
Annons


CHANGES IN MY HOME


9_46

 

Nu när jag äntligen ordnade ett nytt köksbord så uppstod ju ett nytt ”problem”, nämligen en ny matta då den gamla är för kort. Den jag spanat lite extra på är denna eller kanske denna, och när jag såg den här bilden blev jag verkligen övertygad. Hela den här arbetsplatsen är för övrigt helt i min stil.

Annons

 

deco-6_0

 

Jag har ju ett sminkbord här hemma som jag funderat på att slänga ut. Dessutom har jag länge önskat mig denna stol från Gubi, men inte riktigt känt att jag har plats för den. Men den här bilden gav mig en idé…

 

deco-8_0

 

Min Liv-lampa som hängt i sovrummet i många år känner jag också att jag vill byta ut. Jag tänkte att den skulle vara fin i barnrummet, medan jag vill ha en antik och originell lampa i sovrummet. Mindre textil. Den här gav mig inspiration.

 

Ni som följt mig i många år vet att jag inte är den som köper nytt och byter ut konstant, utan att problemet nästan är det motsatta. Man blir hemmablind och jag lägger min energi på annat än att möblera om här hemma. Men nu har jag börjat röra lite här och där, och en sak leder till en annan, och nästa vecka då dottern har sportlov tänkte jag att vi bara skulle ta det lugnt och hänga, samtidigt som jag har planer på fixa en del. Kanske kan vi till och med måla en vägg eller två tillsammans…

 

Foto: via Elle.dk

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar