Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

CFHILL Art Space – Nytt konstpalats i Stockholm

Förra veckans mest intressanta inbjudan var den till CFHILL och utställningen The Beautiful Escape Feb 16 – March14, som jag tyvärr inte kunde gå på. Grundarna av konstgalleriet CFHILL, Michael Elmenbeck, Anna-Karin Pusic och Michael Storåkers, slog upp portarna till en ny plats för konst i Stockholm i ett palats från 1648 i Kungsträdgården.

Annons

Annons

CFHILL bjuder på tre utställningar i tre gallerier: 

Main gallery: The Beautiful Escape
Carsten Höller, Ryan McGinley, Hilma af Klint, Paloma Varga Weisz & Christine Ödlund.

Showroom: Post War & More
Christo & Jeanne-Claude, Victor Vasarely, Niki de Saint Phalle, Pablo Picasso, Andy Warhol, furniture from Modernity.

Garden Gallery: Anders Krisár, New sculptures.

Annons

CFHILL Art Space ligger på Västra Trädgårdsgatan 9 och är öppet tisdag-fredag 11:30-17:00 och lördagar 12-15. För mer information om aktuella utställningar: www.cfhill.com

Jag måste snabba mig förbi i veckan nu när snön ligger som ett täcke över Kungsträdgården och ljuset i palatset lär vara magiskt.

Photo: pressbilder CFHILL

Dela på:
Laddar