Annons
Annons


CENTRAL HOTEL & CAFÉ


img_1400

Jag lovade att återkomma med ett inlägg om det lilla hotellet som vi bodde på i Köpenhamn och jag vill understryka att jag inte på något sätt är sponsrad, inte ens med en liten rabatt. Central Hotel & Café ligger på Västerbro, och har alltså enbart ett rum som ligger ovanpå ett litet café.

Annons

 När vi kom visade det sig att ett par cyklar ingick i rummet. Det var en positiv överraskning för vår del och vi cyklade hit och dit över hela stan.

Själva rummet är litet, men charmigt. Även badrummet är pyttelitet men romantiskt. Små detaljer som en välkomponerad bukett blommor och en stor tv som döljs bakom en träpanel om man inte vill se den. En schysst ljudanläggning och en iphone att använda för gästerna ute på stan fanns också på plats.

img_1453img_1437img_1376img_1447img_1420

Hotellet ligger i väldiga mysiga kvarter. Frukost på Granola på Værnedamsvejen som är en härlig liten gata runt hörnet ingick också i rumspriset. Precis bredvid hotellet ligger även en bar som heter Lidkoeb med en lummig trädgård där vi hann ta en drink innan vi drog in till stan för middag. Tips!

På minussidan är det lite lyhört och man hörde det mesta som hände, så om man är en person som har problem med gatuljud är det inget bra val. Egentligen inget minus, men det fanns också ett fint litet takfönster rakt ovanför sängen och varken jag eller min väninna hade med ögonbindel, vilket jag vanligtvis alltid reser med. Hon löste problemet genom att vira en svart t-shirt runt huvudet, vilket såg lite kul ut… Själv vaknade jag sju följande morgon. Rummet lämpar sig nog allra bäst för ett kärlekspar då det är så litet.

Vi var dock väldigt nöjda med att bo just i detta lilla rum ovanpå caféet denna underbara helg i september då murgrönan dignade på fasader och natten var ljummen.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar