Annons
Annons


BYE BYE COPENHAGEN


IMG_8879

 

Precis när vi hade avslutat middagen på Marchal i fredags dök min väninna från Stockholm upp i baren. Eftersom jag ändå skulle hit, bestämde jag mig för att stanna hela helgen och Jenny kom alltså direkt från jobbet till hotellet. Vi hoppade i en taxi och drog till Gorilla i Ködbyen (ett gammalt slakthusområde) för en drink och lite snacks innan vi det var dags att dyka ner i de sköna hotellsängarna.

Annons

 

IMG_8860IMG_8876

 

Vi bodde kvar på L’Angleterre även på lördag natt och längst där uppe på taket till höger om den tredje danska flaggan ser ni vår balkong med utsikt över Nyhavn och Köpenhamn.

 

IMG_8881

 

Vi var verkligen supernöjda med hotellet där man lagt ner stor omsorg på varenda detalj.

 

IMG_8887

 

Jag ska också passa på att tipsa om ett jättetrevligt ställe ett stenkast från hotellet på Store Kongensgade 34; Restaurant Otto.  Vi konstaterade att vi var de enda turisterna på stället och det gillar jag. Ofta går man i en snitslad bana med alla andra turister. Mer om det senare. Nu är jag hemma igen och här pågår just nu målning av hall. Så kul!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar