Annons
Annons


BRAGERUDS LEKSAKER EFTR.


IMG_6322

Nu har kalassäsongen dragit igång igen, och vi har redan varit ute och köpt dagens presenter. Jag måste tipsa om världens finaste butik som ligger i korsningen Odengatan/Dalagatan, precis vid Vasaparken. Den heter Brageruds leksaker eftr. och är 115 år gammal! Tyvärr brukar det inte vara så mycket folk i butiken då de flesta handlar på de stora kedjorna nere på stan, eller på den nya dyra butiken runt hörnet. Därför vill jag verkligen uppmärksamma denna lilla pärla där tiden stått stilla. Så befriande ostajlat och den trevliga ägarens mamma började jobba i butiken på 30-talet. Bara en sån sak.IMG_6327Jag skulle vara beredd att betala lite extra för leksakerna om den här butiken får leva kvar, men det behöver man inte ens. Det kostar inte mer här än i någon annan leksaksaffär; tvärtom så har de alltid rea på små paket lego som är perfekta som födelsedagspresenter. Det finns ju många leksaksaffärer som vill verka gammaldags och säljer vackra leksaker, men det här är the real deal.IMG_6332IMG_6331

Annons

Butiken påminner mig om den som jag brukade ta min veckopeng och gå och handla i när jag var liten. Nostalgi.

IMG_6337

Sen ville mina tjejer köpa en blomma till dagens födelsedagsbarn också. Perfekt!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons


Laddar