Annons
Annons


BOOK WEDNESDAY


IMG_4957

Mitt netflixande har börjat spåra ur. I går försov vi oss då mamman här hemma glömde ställa klockan då hon plöjde nya avsnitt av Orange Is the New Black långt in på småtimmarna. Så fort jag tar upp en bok blir jag rastlös efter två sidor och gör något annat istället. Jag är helt enkelt galet uppe i varv och då blir netflix ett enklare sätt att koppla av.

Annons

Men jag älskar ju böcker och att läsa! Det är väl som med träningen, att under stressiga perioder faller man lätt ur. Bara att tvinga sig att läsa igen då. Så precis nu när jag tagit semester från söndagskrönikan tänkte jag starta ett nytt inslag här, nämligen onsdagsboken.

Ett ganska enkelt upplägg tänkte jag mig. Jag berättar vilken bok jag tänker läsa den kommande veckan, och nästa onsdag skriver jag lite kort vad jag tyckte och presenterar nästa bok. Så förvänta er alltså inga flotta recensioner. Bara lite enkel inspiration. Jag tänker mig vidare att det ska vara prestigelöst; en blandning av högt och lågt; olika genrer som klassiker och nutida deckare för att få lite bredd på det hela.

Den första boken jag valt är Majgull Axelssons ”Jag heter inte Miriam”. Den finns i pocket vilket är en förutsättning för sommarläsningen. Häng på vet jag!

Jag tar också tacksamt emot förslag till nästa veckas bok i kommentarsfältet. Fin läsning!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar