Annons
Annons


BOOK WEDNESDAY…


 

IMG_5909

Ooops. Dags för onsdagboken som jag tyvärr inte hunnit läsa ut… Jag fick tag på boken lite sent och det är ju trots allt semester… Som ni ser ligger jag inte i hängmattan, utan i min ljuvliga nya fåtölj. IMG_5884IMG_5922

Annons

Men. Tack vare er kommer här ändå boktips. För det behövs ju med tanke vädret den här sommaren bjuder på. Jag har gjort en sammanställning av några av kommentarerna som ni lämnat:

”Två böcker vi läst på sistone i vår bokklubb som vi tyckte mycket om är ‘Jag heter inte Miriam’ och ‘Presidentens hustru’. Två bra tips alltså!” Emma

”Om man vill ha spänning och lättsam verklighetsflykt så tycker jag om Johan Theorin (särskilt nattfåk och skumtimmen) och Åsa Larsson”. Emma

”Jag tycker att Lena Anderssons böcker, Egenmäktigt förfarande och Utan personligt ansvar är så himla bra. De griper tag i en och man både känner med huvudpersonen och irriterar sig på henne”. Mia

”Vill dela med mig av mina favoriter jag har läst i vår och som finns i pocket för sommarläsningen: Här är jag nu av Karen Campbell (gripande om flykting), Systrarna Tides sista sommar av Hannah Richell (om hur söndrad familj hanterar tragedi), Kvinna 22 av Melanie Gideon (om 40-årskris/långt förhållande), Projekt Rosie av Graeme Simsion (om att ha socialt handikapp, vansinnigt befriande att läsa för mig som inte är ett socialt geni)”. Milla

”Jag läser just nu Ingrid Betancourts självbiografi om sin tid som gisslan hos Farc gerillan. Spännande!” Sara

”Just nu är jag inne på min andra bok i Louise Bojje af Gennäs trilogi. Mycket läsvärd. Danny Wattins bok Herr Isakowits skatt är jättefin och sedan finns Kristina Sandbergs böcker som hon också fått pris för. Ninas resa av Lena Einhorn är också jättebra!” Elisabeth

”Har just läst ut Vägen till Bålberget av Therese Söderlind. Bra uppbyggd, spännande och viktig del av vår historia som man sällan läser om. En perfekt sommarbok för hängmatta eller solstol”. Mia

”Jag slukar allt med deckarförfattaren Tana French men har dragit ut på att ge mig an den senaste. Hon skriver lite annorlunda, rekommenderar varmt boken “Brottsplats: Faithful Place” som är helt otroligt bra. Det är inte bara mordgåtor utan så mycket mer!” Anneli

”Själv tycker jag om alla böcker av Jojo Moyes. Sedan kan jag tipsa om “Om du bara visste” av Caroline Säfstrand, “Mrs Sinclairs resväska” av Louise Walters och “Kanske är det allt du behöver veta” av E Lockhart. Är du sugen på deckare kan jag varmt rekommendera böckerna om Ruth Galloway av Elly Griffiths och böckerna om Sophia Weber av Malin Persson Giolito”. JohannaIMG_5919

Ja, fyll på i kommentarsfältet med era bästa lästips! Mia har även idag (vilken bokmal!) skrivit om en bok som låter helt underbar. Så får jag återkomma med mina tankar om Stoner och berätta vad jag ska läsa härnäst. Här hittar ni tidigare onsdagsböcker.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar