Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Boktips: Brooklyn Interiors

Kreativa hem på Brooklyn är alltid lika spännande att kika på, tycker jag. Det här är hämtat ur boken Brooklyn Interiors som kom förra året. Lite lektyr till hängmattan, kanske!?

Annons

Nä, nu ska jag ut och njuta av högsommarvärmen här i Stockholm. Så härligt att kunna gå i sandaler och klänning på stadens gator. Sommar i stan är ganska mysigt, i alla fall när man vet att man har massor av roliga resor framför sig.

Annons

Photo: Matthew Williams/Brooklyn Interiors

Dela på:
Laddar