Annons
Annons


BLOG LOVE


ef310f37f43bd8d8a7df1972b6884ff1

 

Igår kom jag åt något på min Mac och sedan dess fungerar inte iPhoto. Jag blir så trött. Det står att jag ska välja bildbibliotek och när jag klickar på iPhoto-bibliotek och öppna händer ingenting. Suck. Något tips?

Annons

 

Så medan jag försöker lista ut vart mina bilder har tagit vägen, bjuder jag på lite blogginspiration istället. Expressen Leva & Bo listar ”tio inredningsbloggar som man bara måste följa”  just nu, och jag har äran att vara med på ett hörn 🙂

 

Dessutom delar duktiga stylisten Anna Mårselius med bloggen Anna Gillar på en lista med sina favoritbloggar idag. Om 17 doors skriver Anna:

”I really like to scroll through Ulrika´s blog (also a former Lovely Life executive member) as we often have the same taste and she features homes that are not only within one style. Like myself it seems Ulrika even though true to her own taste likes to be inspired by even what is not what you would pick for your own home but feel joy to see anyhow. In addition she has a weekly column often on an interesting interior related topic”.

Jag blev otroligt glad över de fina orden i denna långa och välformulerade blogglista. Och ja, vi har samma  bloggsmak dessutom då denna lista lika gärna skulle kunna ha varit min.

 

Nu kanske många tycker att det är samma bloggar som hela tiden lyfter varandra, men som jag skrev i en söndagskrönika för inte så länge sedan, är det svårt att hitta nya bloggar numera. Så lämna gärna tips på dina favoritbloggar i kommentarsfältet, eller varför inte tipsa om din egen.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer | Translate


Annons


Laddar