Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Belgian Modern – boktips

Belgien har seglat upp på senare år som en tongivande design-nation, och nya boken Belgian Modern (05/2021) bjuder på interiörer med just den mjuka minimalismen och tonerna som är dess signum.

Belgian Modern är uppföljaren till Belgian Masters och designers och arkitekter som är representerade denna gång är: Juma Architects, Labscape, Marie Lecluyse, Filip Tack, In Store, Adrien Meira, Benoit Viaene, Pauline Vanthournout, Laura Sainderichin, Dries De Malsche, Nathalie Deboel, och Altu Studio. Här följer några smakprov ur boken:

Annons
Annons

Annons

Visst vill man se mer av dessa harmoniska miljöer? HÄR hittar ni boken.

Photo: via Beta Plus Publishing

2 kommentarer till “Belgian Modern – boktips”

  1. Vad kostar det? skriver: 26 juni, 2021

    Hej, vad kostade det fina köksbordet i trä???


  2. Nabil skriver: 23 augusti, 2021

    Klockrena boktips, även om det var ett tag sedan du publicerade det här 🙂

    Nabil – http://1miljonboktips.se/


Dela på:
Laddar