Annons
Annons


Beach Towels 2018


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Finns det något härligare än riktigt stora lyxiga poolhanddukar i skön frotté när man bor på hotell? Jag är sugen på att införskaffa egna inför sommaren och tittade igenom sortimentet.

Birger1962 har dessa ovan bland sina nyheter; Merida Towel har en sån härlig kulör tycker jag, och skulle vara fin att mixa med Valladolid Towel.

Annons

Jag hittade den här praktiska ”handduksselen” från The Beach People. En sån kanske man skulle ha… The Beach People är ju annars mest kända för sina runda strandhanddukar. Jag hittade faktiskt en jättefin på Indiskas rea på rean förra sommaren som ska få hänga med till någon strand i sommar. Ett riktigt kap om jag får säga det själv. Sen vet jag inte hur praktiskt det är med en rund handduk, men det visar sig!

Day Fringe Terry towel är väl ingen riktig strandhandduk kanske men funkar ändå bra till terrassen. Jag gillar fransarna.

Men högst på önskelistan står nog ändå en strandhandduk från Totême; gärna Biarritz Towel ovan eller…

…denna ljuvliga cream-färgade Montauk Towel. Helt i min smak.

Gillar man lite mer färgglada handdukar så såg jag att Anthropologie hade flera fina HÄR.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar