Annons
Annons


BACK TO MARRAKECH


IMG_1370

Som jag sagt tidigare är jag inte klar med Marrakech och nu är jag så glad över att nästa resa dit är bokad. Jag började surfa runt efter ett bra hotell, men så äsch, jag måste bo på EL FENN även nästa gång. De har den där fingertoppskänslan, där precis allt är rätt gjort. IMG_1603IMG_1613En öppen spis mitt i rummet som vi värmde oss vid. Även nästa gång åker jag under lågsäsong, men den här gången kommer jag inte att glömma att packa flanellpyjamasen. Det är kallt i Marrakech på kvällarna under vintern. Ja, så länge är det tills vi ska dit… Ute i galet god tid, och det är verkligen något som jag njuter av efter de senaste årens kaosplaneringar. Slut med det nu. Halva grejen med att resa är ju att längta.IMG_1611IMG_1607

Annons

Alltså badrummet. Nu hade jag bara ett fast objektiv med mig, så ni kan inte riktigt se hur fint det var, men ni får förhoppningsvis en känsla av det.IMG_1608IMG_1614IMG_0674

De magiska innergårdarna som man kan hänga på när man blir trött på att vara på rummet. Inte för att det blir mycket dötid i Marrakech, då Medinan och de marockanska mattorna hägrar.

Imorgon tar förresten Söndagskrönikan påsklov, då vi strax ska fräsa iväg för påskfirande med övernattning i förorten. Fortsatt glad påsk!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar