Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Avskalat blogg-hem till salu

Bloggaren Katerina Dima träffade jag på ett Bang & Olufsen-event här i Stockholm i vintras. Trevligt! Katerina är från Aten men bor numera i Oslo. och just nu ligger lägenheten hon bor i ute till försäljning. LÄS mer här.

Annons

Annons

Så här på våren blir man ju så sugen på att skala bort, eller hur? Jag har massor av saker jag vill bli av med, och snart har vi gårdsstädning och vår förening brukar alltid ta in en container då och jisses vad jag ska passa på att rensa!

Även om pionerna är på plats här hemma så har jag inte hunnit med att skaffa magnoliakvistar i år. Är det för sent nu? I min Pallo står fortfarande det hajpade pampas-gräset. Börjar kännas lite dammigt. Jag och mina tjejer spekulerade förresten i går över när Kungsan börjar blomma. Tror ni det händer till helgen efter veckan värme?

Annons

Jag älskar ju fina trapphus och detta var ju alldeles ljuvligt. Nu pratar de visst på Nyhetsmorgon om bästa tipsen när man ska putsa fönster så jag måste gå. Tydligen är mitt gamla knep med tidningspapper helt passé då tidningarna inte innehåller tillräckligt med bly längre. Jag kan ju knappt se ut här hemma, och finns det något deppigare än smutsiga fönster!? Morgondagens projekt.

Photo and Styling by Katerina Dima

Annons

 

Dela på:
Laddar