Annons
Annons


Artilleriet at Home


Framgångsrika göteborgsbaserade Artilleriet är ju mästare på att väva in sina produkter i fina sammanhang, och inte minst i sina egna reportage Artilleriet at Home. Nu bjuder de hem till Lisa Roberts som arbetat i butiken och numera arbetar med egna inredningsuppdrag under namnet Gray Story Studio.

Annons

Spegeln Sol Mirror/Caravane har jag sneglat på ett tag, men jag har ju så många speglar redan… Men kanske kan jag ha den lillhallen där man först kliver in, innan man kommer in i stora hallen. Ja!

Snygga Hanging Lamp igen, som jag skrev om tidigare i veckan.

Ett hem helt i min färgskala!

Visst känner man igen den så kallade Artilleriet-stilen!? En stil som tilltalar många, tänker jag.

Photo: via Artilleriet at Home

DELA (67)
PINNA (19)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar