Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Artilleriet at Home

Framgångsrika göteborgsbaserade Artilleriet är ju mästare på att väva in sina produkter i fina sammanhang, och inte minst i sina egna reportage Artilleriet at Home. Nu bjuder de hem till Lisa Roberts som arbetat i butiken och numera arbetar med egna inredningsuppdrag under namnet Gray Story Studio.

Annons

Spegeln Sol Mirror/Caravane har jag sneglat på ett tag, men jag har ju så många speglar redan… Men kanske kan jag ha den lillhallen där man först kliver in, innan man kommer in i stora hallen. Ja!

Annons

Annons

Ett hem helt i min färgskala!

Visst känner man igen den så kallade Artilleriet-stilen!? En stil som tilltalar många, tänker jag.

Dela på:
Laddar