Annons
Annons


Apartment Stockholm


Igår kväll trotsade jag min rethosta och tänkte att en drink kunde vara bra för halsen, och gick på visningen av den här 3:an på dryga tvåhundra kvadratmeter belägen i Laurinska Huset.

Som ni ser är det ingen en vanlig mäklar-styling, utan APARTMENT STOCKHOLM i samarbete med walles & walles, Dusty Deco samt Stella Polaris Antiques presenterar denna studiolägenhet belägen i det gamla bageriet i en av Stockholms mest välkända fastigheter, Laurinska huset, tillsammans med Alexander White som saluför lägenheten.

Annons

Jag tror att detta är deras tredje samarbete, och för ett par år sedan var jag och kikade på det andra. Våningen håller öppet idag 16-19 och imorgon 12-16 och allt är till salu.

Ja så mycket snyggt för ögat att arbeta med här. Veckans andra härliga dos inredningsinspiration (den första var den här). Hög nivå på båda pressvisningarna, och utställningarna de visade.

Och hjälpte drinken mot hostan? Nja, lite bättre kanske jag känner mig, men dagen har ändå spenderats i sängen för nu har jag bestämt mig för att vila i tre dagar i sträck. Nu ska krypa ner igen och titta på den här serien i tre avsnitt som är helt i min smak. Happy Friday!

Photo: Henrik Nero 

 

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar