Annons
Annons


ANOTHER DOLLHOUSE STORY


arbetepagar_barnrum2

Jag vet inte om ni hängde med i ironin i min senaste krönika om dockskåpet. Självklart lät jag inte min dotter plågas på något sätt, men jag blev ändå förvånad över min egen besatthet av att fixa till dockskåpet. Och kanske fick jag en större förståelse för män som köper olika slags minifordon till sin barn (läs pojkar). Jag kände mig ju som ett barn på nytt!

Annons

Därför blev jag lite full i skratt när jag såg det här dockskåpet. Jag menar, jag gick i alla fall inte loss och la om golven… Hela det här hemmet är förresten jättefint, och barnrummen går definitivt i samma stil som de här hemma. Ni hittar hela hemmet här.arbetepagar_sovrum

Ja, igår blev det ingen krönika tyvärr, då jag vilade ut i helgen. Och idag har jag inte heller haft tid då jag flängt runt och städat inför en julplåtning som äger rum här i morgon. Jag är inte inblandad på något sätt, men fick ändå feeling av det hela och medan lillasyster var på gympan, hann jag springa och köpa julrosor, hyacinter och den första amaryllisen. När jag kom hem var jag tvungen att hänga upp ljusslingan på balkongen också. Sådär, redo för första advent!

Foto: Andrea Papini Styling: Emma Persson Lagerberg

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar