Annons
Annons


Ännu en strandväska


Ingen sommar utan en ny strandväska. Jag tror aldrig att jag kan få nog av dem och jag fastnade verkligen för dessa härifrån. Se fler här.

Jag menar, hur gulliga? Enligt hemsidan är väskorna ett samarbete med kvinnor i Bangladesh.  ”This project aims to empower local women in Bangladesh and through the income it provides improve their access to health and education.”

Annons

Jag kände att jag ville ha en fransk touch på årets strandväska, så det stod mellan den här ovan och…

denna. Vilken tycker ni är snyggast och vilken tror ni att det blev? Nu ska jag ju till Granada inom en snar framtid, och där finns det tydligen en arabisk marknad a la Marrakech. Så jag är rädd att det kan bli fler strandväskor i sommar… Helt klart en last hos mig. Men jag ursäktar det hela med att de är lika fina som inredningsdetaljer. Eller hur?

Photo: via The Jacksons London

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar