Annons
Annons


Ännu en kimono


Fokus på Palma-resan var ju sol och bad plus mat, och definitivt inte shopping. Orkade inte ens engagera mig i Palmas shoppingutbud. Trots det lyckades jag när vi var på väg hem från stranden en dag, ofräscha och sandiga, kasta ett öga i förbifarten in på Zara, och tvärnitade. Där vid ingången hängde en kimono och ropade på mig. Det var bara att gå in och slå till.

Annons

Den fanns bara i one size (m) och är lite stor på mig, men det såg jag att den var på bilderna här också. Och passar alldeles perfekt i mitt blå sovrum. Jag borde ju inte köpa fler kimonos, speciellt med tanke på att jag har en bokad resa till Shanghai i höst, men kunde inte motstå. Visst är den fin!?

Här i Stockholm är det varmt och skönt, men jag har på något sätt gett upp sommaren, trots att jag har en vecka kvar tills jag börjar jobba. Man borde krama det sista ur den, men jag är mentalt någon annanstans. Den här årstiden handlar verklligen om inställning, men när man varit utomlands i princip en månad, är man rätt mättad på sommarkänslor. Vi har dock en liten tripp kvar, så jag får helt enkelt ta och jobba på min inställning. Sommartider hej hej!

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar