Annons
Annons


ANEMONES IN NOVEMBER


anemonerseventeendoors

När fredagsblommorna levererades från Flowery i torsdags tänkte jag att nu måste det ha blivit något fel. Vanligtvis kommer en stor brun härlig papperspåse full med blommor, men denna gång var den tunn och platt. Hade de glömt att lägga i blommorna eller!?IMG_7022

Annons

Men näe, där i låg de skiraste vackraste anemierna och nu på lördagsmorgonen hade de slagit ut. IMG_7004

Här i Stockholm skiner solen och jag går omkring i pyjamasen och njuter som en liten katt. Men nu är det dags att ta tag i dagen. Ikväll blir det house warming hos en väninna som köpt en gammal kåk i Stocksund som de nu totalrenoverar (kommer att ta en stund…). Jag har agerat bollplank och det ska bli så kul att se allt på plats.

Innan jag loggar ut måste jag tipsa om Sandra Beijers senaste krönika. I gårdagens morgonrusch stannade tiden till en liten stund när jag läste den. Den har sedan dess blivit väldigt omdebatterad. Vad tycker ni?

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar