Annons
Annons


AN ARTSY FRIDAY


IMG_9565

 

Idag tog jag och mina tjejer spårvagnen ut till Waldemarsudde för en vidare promenad till Blockhusudden och vår slutdestination. En promenad som tog betydligt längre tid än jag räknat med på grund av diverse stopp och upptåg längs vägen…

Annons

 

IMG_9569IMG_9588IMG_9572IMG_9601

 

Oklart vad som pågår här.

 

IMG_9610IMG_9740

Till slut nådde jag och mina gangsters fram till Thielska Galleriet i alla fall.

IMG_9685IMG_9723IMG_9727IMG_9712IMG_9694

Vi avslutade dagen med att dela på en morotskaka i kaféet. Innan vi åkte hem igen köpte jag en bok om utställningen ”Anywhere out of the World – Olof Sager-Nelson och hans samtida”. Nu ska jag sätta mig och bläddra i den medan tjejerna kör fredagsmys i pyjamas i fuskpälsar, och förbereda mig för mitt nästa besök på Thielska Galleriet, en helt magisk plats. Då ska jag glida runt länge i lugn och ro medan jag betraktar konstverken, kanske ta med mig datorn för att jobba lite och sippa på ett glas vitt vin i det soliga och ljusa kaféet. Och barnen stannar definitivt hemma!

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar