Annons
Annons


ALMA with Residence


IMG_9865

Residence bjöd in till en bloggträff på kreativa mötesplatsen Alma som öppnar nästa vecka på Nybrogatan 8 i Stockholm. Så kul att träffa flera av de andra bloggarna, som Em, Alexandra, Madeleine, Annaleena och  Elin. Plus Hanna, Michelle, Imke och Alva från redaktionen. Jag älskar servisen som vi åt frukost på av keramikern Rikard Palmquist, specifikt framtagen för Almas restaurang.

Annons

IMG_9889IMG_9876

Kreativa chefen Fredrik Carlström guidade runt oss i lokalerna. Vi smög runt bland hantverkarna som jobbade hårt i butiken på samma adress som smygöppnar på fredag. Själv blev jag kär i Sara Söderbergs krukor.

Butiken kommer att erbjuda internationell design – både unika produkter framtagna specifikt för Alma samt ett urval av andra varumärken noga utvalda av teamet bakom Austere. Butiken kommer till exempel vara en exklusiv återförsäljare av designvarumärket De La Espada i Sverige, som bland annat säljer designern Ilse Crawfords möbelserie. Wästbergs lampor är väl representerade i huset och kommer dessutom säljas i butiken.

IMG_9884

Jag är glad över mitt beslut att flytta hit till Residence som representerar kvalitet rakt igenom. Tack till alla närvarande för ett trevligt möte!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (2)Annons


Laddar