Annons
Annons


AIM – NEW LAMP LOVE


TDC.Flos Aim

När det gäller lampor brukar jag känna direkt om det är kärlek eller inte. Så var det absolut inte med Flos Aim, från min sida. Jag tror jag tyckte den var lite fånig första gången jag såg den. Men, för ovanlighetens skull när det gäller lampor, verkar det som jag kan ändra mig. Den växer i mina ögon för varje dag.

Annons

Flos Aim Suspension light

Saken är nämligen att det är ett problem med vår matplats eftersom rummet är ganska stort. Det känns som det saknas ljus över bordet. Kan det här vara lösningen!? Genialt ju. Då kan mina tjejer sitta och pyssla vid ena änden av bordet, och jag blogga vid den andra.

TDC.Flos Aim White

 Fin i vitt också. Hm.

Foto: 1 Marcus Lawett 2-3 via Flos

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar