Annons
Annons


Afteroom Chair Plus


Ibland är det tur att man inte är så snabb i vändningarna. I morse var jag nämligen på pressfrukost hos Designtorget som visade upp sina nyheter och där stod den! Stolen till min dotters rum som jag inte hunnit köpa trots att jag lovat henne att fixa rummet, som det heter på Barnkanalen; Afteroom Chair Plus i rosa sammet. Hur fin!?

Annons

Designduon Afteroom presenterade Afteroom Chair för Menu första gången 2012. En stol som kom att bli varumärkets bästsäljare. Nya Afteroom Chair Plus karaktäriseras av grundelementen från sin systerkollektion, nu försedd med ett bredare ryggstöd och en vadderad sits. Jag gillar resultatet som är en stol som framhäver minimalism och rena linjer utan att kompromissa på komfort.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar