Annons
Annons


about blogging part 1


Igår hade jag bloggångest. Ja, ni som bloggar själva vet nog vad jag menar. Det hände inte mycket här under julledigheten, och det var länge sedan jag bjussade på egna bilder. Så jag tänkte att det var dags.

Annons

Styrde fram en stol till fönstret vid hörnet där julgranen stått, och tänkte att det kändes rent och fräscht. Dags att ta fram systemkameran. Slut på batteri. Ännu värre, batteriladdaren var, och förblir helt spårlöst försvunnen. Ok, då tar jag väl och instagrammar lite med min smartphone. Men eftersom jag tappat den i gatan och ”glaset” var krossat kunde jag knappt se vad jag fotade. Slutligen fick jag ta fram barnens ”padda” och här är resultatet. En mörk halvsuddig bild.
    Jag tänkte att det här går inte. Det är kanske dags att börja fundera över bloggens vara eller icke vara.

pics: @seventeendoors

På kvällen fick jag höra att Metro tipsade om 17doors.  Artikeln handlar om vilka bloggar man ska ha koll på under 2014. Det var precis vad jag behövde!
     Till helgen är jag som kickar igång min nya smartphone (som ligger i en förpackning i garderoben) och jag funderar dessutom på att investera i en enklare, men bra, kamera (tipsa gärna!), som jag kan ha med mig ut på stan och hem till folk. Så det händer lite mer här. En lite snyggare logga borde jag också ha, kanske..
     I höstas kommenterade Frida från Trendenser vid ett tillfälle att just modebloggarna kommer att visa mer och mer inredning på sina bloggar framöver. Petra Tungården som tipsar om 17 doors och Tant Johanna i artikeln, är just modebloggare med en riktigt fin lägenhet som jag tror vi kommer att få se både i press och på hemnet snart. Kika in här för en glimt!
     Tusen tack till alla trogna läsare som kikar in här regelbundet, och välkomna nya läsare. Nu lovar jag en nystart här! 🙂
   
   
 

seventeendoors.blogspot.com

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

14 kommentarer | Translate


Annons


Laddar