Annons
Annons


A TREE IS IN THE HOUSE


IMG_7446

 

På dagens lista stod alltså julgransinköp och när jag igår kväll såg att Victoria Skoglund flaggade för julrea ute på Zetas så var den saken klar. Idag åkte jag ut till Zetas trädgårdoch slog till på ett lärkträd. Jag har ju velat ha ett sånt i många år, och i nu när det inte blir så mycket firande här hos oss i år så duger denna gott och väl.

Annons

 

Nu blev det inte detta praktfulla exemplar på bilden utan en lite rangligare rackare. Tanken är ju att jag ska ställa ut den på balkongen sedan, och då tyckte jag den här skulle se för stor ut. Och så vill man ju ha den där danska looken 😉 Halva priset betalade jag och nu står mitt träd så fint i vardagsrummet.

IMG_7449IMG_7454IMG_7456

Så mysigt och lugnt ute på Zetas idag. Det var nog det smidigaste julgransinköpet någonsin, och jag ser fram emot att njuta av mitt lärkträd länge.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar