Annons
Annons


A SNEAK PEAK LAURINSKA HUSET


IMG_5850

I senaste numret av Residence (10/2016) som landade hemma hos mig igår, har Amelia Widell och jag ett jobb med som jag måste berätta om. Via Petra Tungårdens kommentarsfält (ja, ibland har man tur) hittade jag hem till ett par som totalrenoverat en helt magisk våning i Laurinska huset som är blåklassat av Stockholms stadsmuseum. Jag läste någonstans att detta är Stockholms dyraste adress, och det tycker jag inte är speciellt konstigt med tanke på hur vackert huset (palatset) och utsikten över Stockholm är. Josephine Blix har skrivit en så fin text till om husets historia, så dagens tips är alltså; löp och köp tidningen som borde finnas i butik inom kort. Massor av fint i detta nummer.

Annons

1477490900725

Sedan vi var på hembesök har Isabel som också driver bloggen ICI Deco faktiskt hunnit måla om och köpt ett fantastiskt art deco-skåp. Hemma hos Isabel händer det ständigt grejer.

Photo: 1 @seventeeendoors; 2 via Ici Deco

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar