Annons
Annons


A SIDE TABLE FOR MY LIVINGROOM


knockout-start_0

 

Nästa stora inköp till mitt vardagsrum är ett litet bord att ha bredvid min Gervasoni Love seat så man kan ställa ner tekoppen eller drinken på något när man sitter där. Jag har länge sneglat på ett Knock Out Café bord, som finns i 12 utföranden från 6000 till dryga 13000 kronor. Och jag har naturligtvis fallit för den dyraste modellen, nämligen Round High i grön marmor och svartlackerad aluminium. Därav har det inte blivit någon affär.

Annons

 

160TR-2_MCS_FZ

Då investerar jag nog hellre i den här skönheten som stått på önskelistan så länge jag kan minnas;  nämligen Saarinens Side Table. Helst skulle jag vilja hitta ett fint vintage-examplar, men annars gillar jag det i calacatta marble i satin finish som på bilden här ovan, om jag skulle välja ett nytt. Mjukt och fint.

 

shadowwhiteulrikarandel1

 

Skulle passa alldeles perfekt där bredvid, eller hur!? Dags att börja leta då kanske.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar