Annons
Annons


A SERENE BROOKLYN TOWNHOUSE


Brooklyn-townhouse-foyer-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-2

Med jämna mellanrum publicerar jag dessa Brooklyn townhouses här och jag får nog sätta upp ”att bo i ett Brooklyn brownstone” på min bucket list. Föga troligt att det kommer att hända, men då kanske sannolikheten ändå ökar.

Annons

Det här huset var helt förfallet när ett par tog över och anlitade sitt dream team – arkitekterna Anshu Bangia och William Agostinho från Brooklyn-baserade Bangia Agostinho Architecture och inredningsdesignerna Suzanne Shaker och Nora Calderwood från Shaker Studio.

Brooklyn-townhouse-living-room-front-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-3Brooklyn-townhouse-living-room-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-3ABrooklyn-townhouse-parlor-Bangia-Agostinho-Architecture-RemodelistaBrooklyn-townhouse-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-4Brooklyn-townhouse-kitchen-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-7Brooklyn-townhouse-kitchen-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-6

Resultatet blev ju otroligt bra, där alla originaldetaljer framhävs av den rena och vilsamma inredningen. Köket med en modern terrass och utsikt över en lummig gård är ju helt perfekt. Och som pricken över i:et står den vackra gamla öppen spisen mitt på väggen vid matsalsbordet.

Nu har jag förresten fått för mig att jag ska installera en kakelugn i vardagsrummet. Det var grannen som förde det på tal, och jag tände på alla cylindrar. Jag har ingen koll på vad det skulle kosta, men jag är ganska övertygad att man ganska snabbt tjänar in det med den värdeökning som pågår i Stockholms innerstad. Någon som installerat en kakelugn, och kan komma med bra tips?

Brooklyn-townhouse-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-9Brooklyn-townhouse-family-room-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-10Brooklyn-townhouse-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-11Brooklyn-townhouse-master-bedroom-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-12Brooklyn-townhouse-guest-bath-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-13

En av mina favoritbloggar just nu är Elin Renck som bloggar hos The Way We Play av den enkla anledningen att hon och hennes familj precis flyttat in i drömhuset i Park Slope; ett idylliskt område i Brooklyn. Ännu har Elin bara visat någon glimt, men åh så fint bara det!

Brooklyn-townhouse-remodel-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-1

Annars frossar jag som en galning i Girls just nu sådär några år efter alla andra. Ja, på tal om Brooklyn alltså.  Jag är inne på slutet av andra säsongen nu och börjar bäva för att det snart tar slut. Så härlig serie! Det var det hela på dagens Brooklyn-tema.

Photo: Pia Ulin via Remodelista

 

LÄS OCKSÅ

DELA (42)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar