Annons
Annons


A PARIS DREAM


emmanuel-de-bayser_garance-dore_7

Idag bjuder jag på en dos exklusiv inspiration från den här våningen i Paris på dryga 600 kvadratmeter. Här bor Emmanuel De Bayser som driver en concept store i Berlin, The Corner Berlin, där han också har ett boende givetvis.

emmanuel-de-bayser_garance-dore_4emmanuel-de-bayser_garance-dore_11emmanuel-de-bayser_garance-dore_3_emmanuel-de-bayser_garance-dore_9emmanuel-de-bayser_garance-dore_8

Genom hemmet följer en gul tråd, precis som hos mig faktiskt. Jag funderar på att byta ut mattan i köket till något i senap, vilket är rätt galet för att vara jag, men köket känns lite väl monokromt trots väggarna i Pegnoir. Jag tycker senap är en sådan mjuk accentfärg som passar in i min vanliga skala; vitt, brunt, beige och svart som jag haft i alla år. Så har ni sett någon snygg matta i senap; tipsa gärna (den ska vara rätt stor).

Photo: Erik Melvin via Garance Doné

Annons

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar