Annons
Annons


A MASSERIA IN PUGLIA


theperfecthideaway_masseriamoroseta26

Att resa är något som jag värdesätter högt i livet, och jag har varit lyckligt lottad och haft möjligheten att göra det mycket tidigare, både i privat och i yrket. Numera reser jag alldeles för lite i mitt tycke, och längtar ständigt iväg och håller koll på hotell som jag vill prova på. För mig kan själva hotellvistelsen ofta vara målet i sig med resan.

Annons

Masseria Moroseta i Puglia Italien, som jag nyligen läste om, är definitivt ett sådant hotell. Att döma av bilderna är det helt i min smak. Enkelt och snyggt.

theperfecthideaway_masseriamoroseta27theperfecthideaway_masseriamoroseta02theperfecthideaway_masseriamoroseta22theperfecthideaway_masseriamoroseta18theperfecthideaway_masseriamoroseta05

Allt är perfekt in i minsta detalj.

theperfecthideaway_masseriamoroseta21theperfecthideaway_masseriamoroseta07theperfecthideaway_masseriamoroseta17theperfecthideaway_masseriamoroseta16theperfecthideaway_masseriamoroseta08theperfecthideaway_masseriamoroseta03theperfecthideaway_masseriamoroseta04theperfecthideaway_masseriamoroseta28

Puglia är ett område i Italien som jag inte besökt, men hört mycket positivt om. Det ligger på själva klacken av Italien och dit åker italienarna själva på semester. Här sägs att det genuina Italien finnas kvar, med den klassiska långa siestan, sena middagar och högljudda röster som ekar i gränderna.

theperfecthideaway_masseriamoroseta01

En masseria är en vackert belägen lantgård daterad någon gång mellan 1600 och 1900-talet, ofta byggt som ett fort i skydd mot pirater och andra inkräktare. Numera omgjorda till hotell. Det känns verkligen som det perfekta stället för en avkopplande vecka under lågsäsong i början av sommaren.

Photo: via Masseria Moroseta

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (23)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar