Annons
Annons


A FILE CABINET IN MY LIVINGROOM


ulrikarandel1

 

Ni som följer mig på instagram såg kanske hur tomt det var i hörnet i mitt vardagsrum i morse. Väldigt befriande faktiskt. Det är väl det som är själva motorn bakom alla trender; känslan av förändring. Nu fick det inte vara tomt speciellt längre, för idag levererades arkivskåpet som stått på Stockholms Tullverk som jag ropade hem nyligen.

Annons

 

Ja, vad ska man säga… Hade tänkt mig att det skulle vara mer brunt, men ändå rätt nöjd då det var så nätt i jämförelse med skåpet som jag hade innen. Och då var jag ett tag inne på att slå till på ett väldigt stort bokskåp, då jag saknar förvaring för alla mina böcker. Så blir det när man har 17 dörrar och massa fönster; alltså inga väggar kvar. På sikt blir det kanske ett bokskåp ändå, men njuter nu av den luftiga känslan nu. Mina tjejer kommer att älska att fylla skåpet med allt sitt pyssel.

 

IMG_8372

 

Som vanligt när jag visar bilder hemifrån, skäms jag lite över att jag inte piffat mer, och dragit växten lite mot skåpet osv, men så är det ju här hos mig. Inte ens några snittblommor, utan ett fång påfågelfjädrar som jag fick av min kompis mamma som följer bloggen (Tack Birgitta!). Inte så tillrättalagt som hos andra bloggare kanske. Men ni säger ju att ni gillar det, så nu släpper jag det och sticker ut på stan istället. Fin dag!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar