Annons
Annons


A DANISH BLUE X-MAS


1545-julebolig-jul-uden-graenser-1

Om jag tidigare hade ett typiskt vitt danskt hem, kan man väl säga att jag har ett typiskt blått danskt hem numera. För det verkar som danskarna har gått från vitt till blått också. Denna våning på dryga 150 kvadratmeter i Hellerup norr om Köpenhamn är både färgstark och vilsam på samma gång.

Annons

Jag fick i uppdrag att beskriva min stil häromdagen och det är ju inte helt enkelt. Ibland känner jag att jag virrar hit och dit, men det beror nog på att jag ligger mellan det skandinaviska enkla och en annan riktning som är lite mer bohemisk. Och det är ju den mixen som är jag. Jag trivs inte i för kala miljöer då jag längtar efter gedigna inslag, men det får heller inte bli för mycket prylar.

1545-julebolig-jul-uden-graenser-4

Den blå kulören heter Stone Blue från Farrow & Ball och Amelia Widell har precis målat sitt sovrum med den. Så snyggt!

1545-julebolig-jul-uden-graenser-61545-julebolig-jul-uden-graenser-71545-julebolig-jul-uden-graenser-5

Matbordet kommer från Københavns Møbelsnedkeri som har så mycket snyggt. Tänk ett helt kök därifrån.1545-julebolig-jul-uden-graenser-3

Här ser ni kulören som jag nyligen målade mitt sovrum i, Parma Gray från Farrow & Ball och som ni ser är den mer blå än grå.

1545-julebolig-jul-uden-graenser-2

Alternativ julgran.1545-julebolig-jul-uden-graenser-8

Foto: Mikkel Adsbøl via femina.dk

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)



Annons


Laddar