Annons
Annons


A Berlin apt


Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin4-Kreuzberg!

Jag har länge tänkt att tipsa om @kabeaux på instagram och till och med frågat om jag får låna några bilder vilket var ok, men det har inte blivit av, och sedan hittade jag ett reportage från Karinas fina hem i Berlin. Så vi tittar på de bilderna istället.

Annons

Faktum var att det var det här köket som fångade mitt öga och jag tycker det är så härligt just därför att man ser att det bor någon här, och allt är inte stajlat in i minsta detalj. Är det något som jag tror att vi längtar efter under 2017 så är det just autentiska miljöer. Ju enklare kök desto bättre! Detta ser jag som en samexisterande motpol till de mer exklusiva hemmen i italiensk anda som vi också vill se mer av framöver. Det ena utesluter inte det andra. Allt däremellan känns däremot rätt uttjatat. Kanske är det Hemnets fel…

Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin18-Kreuzberg!Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin6-Kreuzberg!Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin10-Kreuzberg!Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin12-Kreuzberg!

Jag kanske borde hänga upp en matta på väggen tills jag hittar det rätta konstverket till min vardagsrumsvägg… Det ligger ju några ihoprullade här hemma.

Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin7-Kreuzberg!Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin11-Kreuzberg!Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin8-Kreuzberg!

Härligt kombinerat sovrum/kontor. Jag har ju aldrig varit i Berlin, och kanske blir 2017 året då jag åker dit!? Jag är sugen på att planera in några weekend-resor i vår.

Zu+Besuch+bei+Karina+in+Berlin9-Kreuzberg!

Igår, på årets sista dag, fick jag ett ryck och bokade ett par flygresor nästa sommar. Jag fick för mig att priserna skulle höjas efter årsskiftet då folk börjar boka resor när nyårsfirandet är avklarat, för man behöver något nytt att se fram emot. Oklart om min teori stämmer, men känns så himla skönt att ha det gjort då jag ändå var på det klara med vad jag vill göra i sommar.

Några hållplatser blir en två veckor lång ö-luff i Cykladerna med min lilla familj plus vänner med barn. Vi har bokat utan incheckat bagage, så nu blir det the real deal och tjejerna får bära sina egna kläder/saker helt och hållet i en ryggsäck. En väninna undrade chockat hur jag ska klara mig utan att kunna checka in solkrämerna över 100 ml som man inte kan ta med ombord!? Ha, ha, verkligen en katastrof…

Sedan drar jag också utan barn till Palma en vecka (med incheckat bagage så jag kan ta med alla krämer –  annan typ av resa). Däremellan blir det vårt vackra Sverige. Känns som ett perfekt upplägg med dessa hållplatser utstakade redan nu. Lika kul som det kan vara med en spontanresa, är det att längta och planera tycker jag.

Ja, det är så långt jag har kommit i mitt planerande inför 2017. Inga mål har jag hunnit sätta upp, och inga löften har avlagts. Men det är det jag tänkte fundera över idag, denna årets första dag. Först måste jag dock bege mig ut i solen här i Stockholm; hela hemmet flödar i ljus just nu. En bra start på året med andra ord.

Hoppas ni alla hade ett fint nyår, och god fortsättning på det nya året!

Photo: Jules Vilbrandt

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar