Annons
Annons


A BACH PAD IN BELGIUM


42

En av nackdelarna med att ha bloggat i många år, är att det är svårt att hålla reda på vad man skrivit om tidigare. Jag har rätt bra bildminne dock, och brukar ha koll men här blir jag osäker… Jag tycker den här belgiska våningen känns mycket bekant, och köket och matplatsen är jag nästa hundra på att jag kan ha visat här tidigare. Men det här gillar jag, så det tål att ses på igen!

Annons

11082

Det var den här bilden som drog in mig från Pinterest till sidan där jag hittade hela hemmet. Jag håller faktiskt på att fixa lite här hemma, och den här gången är det sant faktiskt, och jag funderar över känslan jag vill ha här hemma. Att jag gillar saker med patina går inte att bortse ifrån, men det blir lätt för mycket och det vill jag inte. Det gäller att hålla balansen. Och sedan gillar jag inte när det blir för mycket småsaker och gulligt. Här är det helt rätt känsla, tycker jag.

122142

 

Alltså, när jag knåpat ihop det här inlägget och allt som återstod var att skriva fotograf och länka, har jag så klart stängt ner det fönstret av misstag och hittar bara inte igen bilden på Pinterest. Suck. Men jag orkar inte fortsätta leta idag, och jag får återkomma med det senare… Sorry och godnatt!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar