Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

A 70ies loft in Tribeca

08_SU_DanielaJacobs_215

Det här loftet i Tribeca köpte designern Daniela Jacobs pappa på 70-talet, och på den tiden var de boende i området alla konstnärer med ateljéer i hemmet. Just detta loft var ursprungligen ett lager för skor, och man måste verkligen beundra arkitekturen i detta före detta lagerhus! Jag tycker så mycket om den här typen av autentiska miljöer och den naturliga färgskalan är ju även den i min smak.

Annons
Annons

09_SU_DanielaJacobs_01011_SU_DanielaJacobs_00502_SU_DanielaJacobs_024_104_SU_DanielaJacobs_037_118_SU_DanielaJacobs_01103_SU_DanielaJacobs_031-207_SU_DanielaJacobs_00914_SU_DanielaJacobs_00816_SU_DanielaJacobs_003

Annons

Daniela Jacobs driver ARC objects som består av smycken och inredningsdetaljer skapade av henne. Här kan ni läsa mer om hennes hem och design.

Annons

Dela på:
Laddar