Annons
Annons


A COLOURFUL DANE


deco_3_0

 

Danska guldsmeden Rebekka Notkins bor i ett radhus från 30-talet i Frederiksberg, Köpenhamn och hennes inredningsfilosofi tror jag vi är många som kan skriva under på:

”Ligesom jeg arbejder med komposition i mine smykker, er det kompositoriske også væsentligt, når jeg indretter mit hjem. Der skal være en balance: Noget højt, lavt, blødt og hårdt og lige et gardin, der afslutter et hjørne. Jeg tænker i tableauer,” . Tja, så tänker jag också i alla fall.

Annons

 

 

deco_01deco_4_0deco_2_0deco_7_0deco_10deco_5_0deco_9

 

Häromdagen var jag och plåtade i en fantastisk våning i mörka toner inredd helt i tiden med italienska och amerikanska influenser. Galet snyggt. Men när jag kom hem till mig själv igen tänkte jag att även om jag går in mer för färg nu uppstår ändå inte den känslan hos mig, utan den skandinaviska tonen består trots att jag målar och gör om just nu. Man kan väl säga att jag gått från ett typiskt danskt vitt hem till att vara en färgglad dansk numera! Och nästa helg är det dags för Köpenhamn för min del, så lämna gärna era bästa tips här i kommentarsfältet.

Här hittar ni hela reportaget från Rebekka Notkins hem.

Foto: Asger Mortensen via Elle DK

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar