Annons
Annons


SUNDAY BLISS


IMG_8767

 

Idag när jag låg och vilade en stund på eftermiddagen badade mitt sovrum i solljus samtidigt som en lätt regn strilade. Så fint.

Jag tänkte bara kika in och säga att söndagskrönikan utgår ikväll på grund av för mycket festligheter i helgen. Annars hade ämnet för krönikan kanske varit @annacate vackra hem som ligger ute till försäljning och som nästan varenda inredningsbloggare visat. Verkligen komiskt att alla lägger upp samma bilder om och om igen.

Annons

Jag såg det själv tidigt men valde istället att visa ett annat göteborgshem då man redan innan sett så mycket av AnnaCates hem via hennes eget instagram, och i flera hemma hos-reportage, både i print och på webb. Däremot ser jag verkligen fram emot bilder från AnnaCates nya hem som jag läste någonstans ligger på en ö i skärgården. Hur fint lär inte det bli.

Så jag håller med Frida-trendenser om att andra objekt fått oförtjänt lite uppmärksamhet i skuggan av AnnaCates hem, till exempel Aschebergsgatan som jag såg hos Trendenser som Team Sarah Widman ligger bakom. Nu måste jag ta och förbereda mig för morgondagen. Fin söndagskväll alla!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar