Annons
Annons


MY LIVINGROOM WORK IN PROGRESS


17doorsmoodboard

 

Jag hittade en moodboard till mitt vardagsrum som jag gjorde för säkert över ett år sedan. Lite kul att se vad som hänt sedan dess och vad som består på önskelistan. Och kanske något som avfärdats. För det är ju fördelen med att skynda långsamt, och vara inredningsbloggare. Man hinner tröttna på saker innan man hinner införskaffa dem, och i många fall kanske det var lika bra.

Annons

 

seventeendoors

 

Så här ser det ut mitt vardagsrum just nu. Nytt soffbord som jag älskar. Jag var lite rädd att det skulle vara för stort då jag drog till med ett i 120×120 men jag tycker det blev bra. Mattan är däremot för smal för rummet där jag tidigare hade en mycket bredare. En Love-seat har bockats av till mina tjejer också. Supernöjd med den också. Ett par burkar med blå färg står ju här hemma och väntar på mig också… Och en Toio drömmer jag fortfarande om att byta ut ljusslingan mot där i hörnet till vänster om spegeln. Likaså vore drömmen en ballerina av Max Modén på väggen. Mina vänner tycker att väggbonaden är alldeles för bohemisk för min stil, men jag gillar den. Men det blir nog ett problem med den när taklampan kommer då dessa kommer att ”bråka” med varandra.

 

Sergie Mouille-lampan är för dyr, men istället har jag en annan skönhet på ingång. Den kommer att lyfta hela rummet. Likaså drömmer jag om en ny MELIMELI-soffa.

 

Annars är jag rätt nöjd med känslan i mitt vardagsrum. Jag vill bort från det plottriga och få en mer ren och vuxen känsla som jag hade när vi flyttade in 2009. Men utan vitt då.

 

Nu blev jag precis tillfrågad om ett hemma-hos reportage av en av mina favoritfotografer och tänkte tacka ja till det. Det var ju ett tag sedan sist och jag tror det kan bli rätt annorlunda, inte bara på grund av att mitt hem förändrats utan fotografens stil präglar ju också resultatet. Så kul! Och kanske gör det att jag slutför det här rummet i vår.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar