Annons
Annons


8:a invid Standvägen


Så har jag precis landat i soffan denna fredagskväll efter ett race till friidrotten ute på Lidingö, följt av en jakt på stan efter helsvarta träningstights till morgonsdagens klubbmästerksap i gymnastik (omöjligt då alla har något fånigt tryck), och slutligen nattning av övertrötta tjejer. Imorgon klockan åtta drar klubbmästerskapet igång. Ingen jätte-happy friday här med andra ord, även om det bästa som finns är att hänga med mina tjejer så klart.

Annons

Någonstans där när jag fick en lugn stund medan barnen tränade fastnade min blick på det här magiska vardagsrummet.

Våningen på 322 kvm med åtta rum bjuder på generösa och luftiga sällskapsrum, tre balkonger, två kakelugnar och en vacker öppen spis. Köket med köksö kommer från Bulthaup.

Det slog mig att jag glömt att visa mina nya gardiner i sovrummet, men lite så här ser det ut med rejält släp på golvet.

Ja, det var väl ett härligt avslut på veckan ändå; en riktig drömvåning på alla sätt.

Photo: Per Jansson Fastighetsförmedling

DELA (0)
PINNA (198)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar