Annons
Annons


X-MAS IN STOCKHOLM


IMG_7326

 

Idag bestämde jag mig för att förena nytta med nöje, det vill säga motionera och köpa julklappar samtidigt. På vägen ner på stan slank jag in på Centralbadets magiska innergård och njöt av tystnaden en stund. En oas i Stockholm.

Annons

 

IMG_7325

Med mig hade jag för en gångs skull kameran. Jag har ju tänkt att jag ska bli bättre på att bjuda på egna bilder, inspirerad av Elsa Billgren som ständigt bjuder på bildkavalkader från sin dag. Så imponerande. Dock finns det en risk med det; jag vill nämligen inte börja tänka i inlägg. Speciellt när jag är med barnen vill jag vara i nuet. Är man bloggare så är man, och det går inte att stänga av kreativiteten med en knapp. Då kan det vara skönt att kameran inte är med.

IMG_7342IMG_7346

Strosade runt på hötorget en stund, men det blev inga inköp då jag har fullt med julblommor hemma redan.

IMG_7357IMG_7371

Vidare bort längs Strömmen och mot min destination, Grand Hotel.

IMG_7376

 

När jag först såg nyheten Grand Hôtels ljus med doft av champagne tänkte jag direkt att det blir en perfekt julklapp till min äldsta dotter Heddas gudmor Anna. En dam som älskar att ta ett glas bubbel just där. Så förstå hur besviken jag blev när säljaren i butiken berättade att de gått åt direkt och är helt slutsålda och kommer in i slutet av januari igen. Men de lanserades ju nyss…

 

IMG_7387

När jag kom ut på gatan igen var Stockholm så magiskt att jag bestämde mig för att ta en sväng över Gamla stan och julmarknaden där på vägen hemåt.

IMG_7405

Mysiga Pastis med sitt perfekta läge vid S:t Göran och Draken. Så milt att folk satt ute och käkade.

IMG_7415IMG_7421IMG_7427

 

På Stortorget var det galet mycket folk så där stannade jag inte länge, utan gled ner för Kåkbrinken och passerade finaste blomsterbutiken i stan, Christoffers blommor.

 

IMG_7438IMG_7441

 

När jag slutligen vände kosan hemåt badade mitt älskade Stockholm i ett gyllene ljus. Ja, inte är det speciellt vintrigt denna jul, men inte helt fel med sol och långpromenad tycker jag.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar