Annons
Annons


Feel 2018 by Tine K Home


Sådär, då var vi tillbaka i Stockholm igen och det var ju inte särskilt upplyftande. Grått, grått och grått. Så det första jag gjorde när jag kom hem från julfirandet var att sätta mig och boka resor. Det verkar vara något slags nyårsbeteende jag har. Förra året vet jag att jag satt på självaste nyårsafton och bokade sommarresor.

Annons

Så långt fram är jag ännu inte men det blev en solresa i mars. Vi flyger till Dubai och sedan får vi se vad det blir. Jag har ju varit där några gånger, och längtar inte efter Dubai och dess utbud av stora malls och shopping. Så förmodligen drar vi till något mindre emirat. Jag är ju bara ute efter en strand, ett spa och ett gym på samma ställe. Och ett rymligt hotellrum med en stor skön säng! Vill bara bort från mörkret nu och måste ha något att se fram emot.

Därför passar det bra att visa Tine K Home:s inspirationsbilder till nya kollektionen FEEL 2018 här idag. Location för bilderna är, i sociala medier mycket omskriva, Casa Cook Kos som Tine K Home sedan tidigare redan samarbetar med.

Danska stjärnstylisten Pernille Vest har tolkat kollektionen och Mikkel Adsbøl plåtat. Resultatet är givetvis inspirerande och i vanlig ordning fångar Tine K Home vår längtan efter årstidernas växling innan vi ens visste att vi har ett behov av det. I alla fall stämmer tajmingen helt på mig.

Gult fortsätter att vara en tongivande färg, men nu i mer klara nyanser. 

Jag var inne på den där krukan till min fiolfikus, men slog till på en annan. Nu ångrar jag mig givetvis lite. Barstolarna i rotting är en av nyheterna bland möblerna i kollektionen.

Och här är den perfekta sänggaveln till sommarhuset.

Mattor helt i min smak.

Speciellt den stora på bilden här blev jag nyfiken på. Jag lägger till den på min lista för jag letar ju ny matta till matsalen.

Ett nytt överkast behöver jag också. Det finns mycket fin textil i kollektionen med den rätta känslan.

Givetvis finns det även i år en katalog med alla nyheter och hela kollektionen samlad. Ni hittar den om ni klickar HÄR.

Nu är det dags att ta helg igen då. Vi myser alltså här hemma i Stockholm denna fredagskväll innan festligheterna drar igång igen. Och nu fungerar äntligen mitt kommentarsfält igen, så nu känns det roligare att blogga. Snart 2018 och då drar vi igång på riktigt med massor av härlig inspiration här. Men först en summering av 2017. Fin fredag alla!

Photo: pressbilder Tine K Home

DELA (0)
PINNA (1)

2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar