Annons
Annons


Nicolas Schuybroek


Nicolas Schuybroek hem och arbete har jag visat tidigare, men här är några nya bilder. Och hans arbete tål att ses om och om igen, tycker jag. Passar min sinnesstämning denna söndag, den perfekta avvägningen mellan det rena och enkla, men ändå tillförs värme på ett subtilt sätt genom exempelvis valet av stolar med skön patina och rotting. Jag älskar detta! HÄR kan ni läsa en intervju med honom om hans arbete.

Annons

Jag har kommit fram till att lantliga kök verkligen inte är för mig. Den trenden känns också som om den är på väg bort nu. Att försöka återskapa en svunnen tid blir ofta konstigt (även om det går). Hellre göra något helt nytt.

I dag hade jag tänkt mig en lång runda runt Djurgården, men insåg att jag måste ner på stan och handla kläder. Stora hål i garderoben just nu, och jag såg på nätet att det finns en hel del snyggt nyinkommet. Och eftersom jag lider av lätt folkfobi är söndagar en bra dag för mig att gå i butiker. Ofta klickar jag hem från nätet, då det är bekvämare, men mindre kul att skicka tillbaka. Så lika bra att sticka ner på stan och prova, så det blir rätt på en gång.

Photo: via EST Living

 

 

DELA (1)
PINNA (26)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar