Annons
Annons


20 QUESTIONS


amber-valletta-4

Det handlar ju mest om inredning här hos mig, och jag är väl varken speciellt personlig eller privat även om jag tänker att en bloggares personlighet ändå sipprar fram mellan raderna. Den här listan som jag hittade hos

Annons

 Sandra tyckte jag var kul och här kommer min version av den:

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Mina döttrar har ett tilltalsnamn och två mellannamn.  Som mellannamn har de först varsin blomma, och hade jag fått en tredje dotter nu hade hennes blomnamn blivit Alba. Sedan har de också var sitt långt klassiskt ”drottningnamn”. Hade jag fått en trea hade jag tagit ut svängarna lite mer och valt något mer ovanligt äldre namn. Kanske Augusta eller Wilhelmina; de är fina tycker jag. Dessutom tycker jag Inès med fransk stavning är tjusigt.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Trist val, men kärlek utan sex känns ju otroligt deppigt, så det andra alternativet är väl betydligt roligare.

3. Har du bra självförtroende?

Hyfsat, även om det kan skifta mellan olika områden. Och ju äldre man blir desto bättre blir det!

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Göra en lista över ställen jag vill besöka i Köpenhamn till helgen, fixa min cykel som låter illa när man trampar och köpa nytt schampo och balsam.

slide_214062_779056_free

5. Beskriv ditt drömutseende.

Gröna (älskar Amber Valettas och min äldsta dotters) eller ljust bruna (gärna med gröna stänk) ögon är det finaste jag vet, mellanblont hår och olivfärgad hy. Som Gisele Bundchen, som dessutom ofta får agera min hårfärgförebild, och min ena dotter har.

6. Någon du har kysst?

En pappa på mina barns skola som jag möter vid hämtning och lämning. Vem hade kunnat tro det ‘back in the day’.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja, jag har ett virkat set som jag hade när jag åkte hem från bb. Dessutom har jag en liten blommig hätta som båda mina barn också använt.

1909628_6449161971_2825_n

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Näe, måste byta. Bjuder på min allra första istället ↑. I ett tidigare liv för en herrans massa år sedan på balkongen på The Oriental i Bangkok. Älskar det stället.

9. Vad väljer du, godis eller chips?

Godis. En perfekt blandning av surt, salt, sött och lite choklad som neutraliserar. Chips är ingen favorit, däremot ostkrokar som det heter hemma hos oss!

10. Hur uppvaktar man dig?

Man överraskar med 48 timmar i någon europeisk huvudstad med omedelbar avgång. Eller kanske med en natt i tält på en klippa vid havet. Man måste anstränga sig lite.

11. Har du rykten efter dig?

Näe, så intressant tror jag inte att jag är.

12. Din absolut sämsta egenskap?

Ett hett temperament. Men det blir också bättre med åren. Orkar inte hetsa upp mig över betydelselösa saker längre.

13. Din bästa egenskap?

Jag är väldigt lojal och man kan räkna med mig. Sen är jag en väldigt bra mamma och det är jag stolt över men det kanske inte är en egenskap.

14. Kan man vara vän med sitt ex?

Ja, det går absolut. Men kanske behöver man låta en viss tid passera innan man blir kompisar.

15. Har du kysst en kompis?

Definiera kyss…

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?

Ja, tycker man om någon tillräckligt mycket så måste man ju lösa det. Men i längden kanske det inte fungerar. Men för en tid.

17. Hur lång är du?

165 cm lång!

18. En vacker person?

suicidesquadkinnaman

Dags för en man, Sveriges snyggaste, med de ”rätta färgerna”, blicken och längden ↑. Och har ni ännu inte sett The Killings på Netflix så är det ett hett tips! Jag älskar Joel Kinnamans släpiga röst i den rollen, och serien är en klar favorit.

19. Ett boktips?

En svensk bok som var en stark läsupplevelse för mig är Helena Henschens ”I skuggan av ett brott” som jag läste för många år sedan. Jag streckläste den, sedan tog jag på mig löpskorna och sprang bort till huset på Norr Mälarstrand där tragedin som kom att kallas de von Sydowska morden utspelades. Jag bara drogs dit. Då har verkligen en historia tagit tag i en.

20. Bäst just nu?

Att mina tjejer är så självgående men fortfarande mammiga och mysiga. Att sova intrasslade med dem med öppet fönster mot gården och sval septemberluft i rummet. Jag kommer aldrig att klaga över det, utan är bara glad så länge det varar.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar