Annons
Annons


Hotell Eggers anno 2017


Det har varit bloggträff i Göteborg, och Mari Strenghielm var där och bodde på vackra Hotell Eggers och hennes bilder därifrån är helt underbara! För några år sedan var jag där med Lovely Life-gänget och då var det aningen bedagat men med en fantastisk karaktär. Jag har genom Lotta som jag följer på instagram förstått att det är saker på gång på hotellet, men alltså vilket resultat!

Annons

Kan det bli mer Paris i Sverige!? Och läget med utsikten över torget är så bra. Och här skymtar ni den tjusiga trappan som leder upp till rummen.

Jag kommer ihåg att i receptionen stod då en snäll äldre farbror, precis som det ska, på ett sånt här ställe.

Det verkar som om många av rummen är väl tilltagna; Amelia och jag delade en stor himmelsäng när vi var där, och Mari och Lina verkar ha fått ett minst lika stort och fint rum som vi hade. Jag kommer ihåg att badrummet också var stort och med fönster ut mot torget, något som verkligen är ovanligt när man bor på hotell. Och Håkan Hellström-rummet är ju helt sagolikt!

Det finns ju många hotell som försöker återskapa den här stilen, men det jag tycker sällan blir bra utan då föredrar jag hellre modernt. Men här är det the real deal, och då är det ljuvligt. Jag kommer också ihåg att golvet var skevt i korridoren, och att parkettgolven knakade. Love it!

Mina tjejer har aldrig varit på Liseberg och jag har så länge tänkt att vi borde ta en tripp till Göteborg; kanske i början av juni. Inget snack om saken var vi ska bo då; självklart ska vi bo som riktiga prinsessor! De kommer att älska detta!

Photo: Mari Strenghielm with thanks!

DELA (156)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar