Annons
Annons


H&M HOME POP-UP STORE


hmhome

 

H&M Home öppnade nyligen en 350 kvm stor pop-up store på Drottninggatan här i Stockholm. Jag kunde inte gå på öppningen men häromdagen kilade jag och min lilla tjej förbi främst för att kika på barnsortimentet. Vi hittade en hel del gulliga grejer; som de här fina små skålarna/tallrikarna med matchande muggar och tuffa påslakan. Det får definitivt bli en sväng förbi där igen inför Halloween då det fanns mycket roliga masker och kalastillbehör. Dagens tips! (Fin styling av Lotta Agaton på bilden också).

Annons

 

Sedan måsta man ju säga att de stora linneörngotten i 50×90 cm för hundrafemtio spänn är en riktig bargain! För er som vill ha den där hotellkänslan med stora kuddar i sängen. Och ja, butiken är värd ett besök tycker jag.

 

vampyr

 

Min egen lilla vampyr iförd denna. Det känns som om den här veckan handlat mycket om tänder. Tandfeen har varit förbi två gånger som ni ser ovan, och idag blev jag uppringd av skolan när jag var på jobb. Det var bara att kasta sig iväg och ta min stora tjej till tandakuten då hon slagit av sina nya framtänder. Jag som älskade hennes enorma fina sockerbitar som nu är ett minne blott. Sörjer dem på riktigt faktiskt. Men det är bara att gilla läget. Det kunde ha varit värre.

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar